Wie wij zijn 
Hieronder een overzicht van de huidige leden en aspirantleden van CPO Sjalot.
Wil je meer van ons zien? Volg ons op Instagram. : cposjalot

Jelte Annemarie en Maya

Wij zijn Jelte, Annemarie en Maya, op dit moment woonachtig in Utrecht. Wij hebben de afgelopen jaren veel in communities gewoond en hebben ook de meerwaarde hiervan gezien en ervaren. Jelte is al jaren een woonpionier en experimenteert met woonvormen om zijn ideaal woonplaatje te ontwerpen. Zo heeft hij een van de eerste Tiny Houses van Nederland gebouwd. Nu gaat het avontuur verder in het prachtige Deventer waar wij ook getrouwd zijn. Wij zijn met name buiten te vinden en houden van mensen om ons heen.
 

"We vinden het prettig om onze buren te kennen, een binnen én buitenruimte te delen".

Schermafbeelding 2022-02-18 om 13.29.23.png
Schermafbeelding 2022-02-18 om 13.30.03.png
Erik Marieke en Jacky

Wij zijn Erik (34), Marieke (27) en Jacky. Erik werkt bij het kennisinstituut Movisie als project assistent. Marieke werkt als leerkracht basisonderwijs op de Vrije School Utrecht. We wonen aan de rand van Utrecht, met onze kat Jacky. Wij wonen in het woonproject BloM. Dit is een woonvereniging waar we laagdrempelig contact hebben met onze buren. Wij vinden het leuk dat dit laagdrempelige contact met de buren terugkomt in Sjalot.

We houden van wandelen, fietsen en sporten in de natuur, we zijn erg enthousiast geworden van de mooie omgeving bij Deventer. Daarnaast houden we ook van lezen, spelletjes spelen en gezellig samen een kopje koffie drinken. We vinden het leuk om op deze manier ons eigen plekje samen vorm te geven en kijken uit naar het wonen bij Sjalot.
 

"Wij kijken er naar uit om op deze fijne plek in het mooie Deventer te gaan wonen. Wij zijn erg enthousiast over het sociale en groene aspect van het CPO-project Sjalot!"

Teun Sophie en Sé
Schermafbeelding 2022-02-18 om 13.30.18.png

Hoi! Wij zijn Teun (37), Sophie (32) en Sé (1,5) , woonachtig in Utrecht. Teun komt oorspronkelijk uit de Achterhoek en fietst nu als woonbegeleider heel Amsterdam door om middels “Housing First” methodiek te zorgen dat zijn cliënten het naar hun zin hebben. Sophie, Tilburger van origine, bevecht en verbetert als actieonderzoeker bij het Instituut voor Publieke Waarden de bureaucratie zodat mensen beter geholpen worden. En Sé zingt graag liedjes, is een kei in kiekeboe en ze wil dolgraag opgroeien in Deventer.

Ode en Lori 
Schermafbeelding 2022-02-18 om 13.29.36.png

Hoi wij zijn Lori en Ode! Een liefdespaar sinds een paar jaar, maar al 15 jaar bevriend. Lori (32) komt uit Zwolle, Ode (38) opgegroeid in het Gooi. Samen hebben we in Utrecht gestudeerd en wonen daar al jaren. We zijn beide zelfstandig ondernemer. Lori in coaching en training voor organisaties en Ode heeft een eigen bedrijf in de verduurzaming van woningen. Wij hebben heel veel zin om in de rust maar toch ook reuring van Deventer te wonen. Groen, duurzaam en met een eensgezind collectief op een mooie plek langs de IJssel. We nemen twee katten mee en een kindje is op komst en zal tegen de tijd dat we verhuizen al kunnen lopen. We houden van de stad Deventer, hebben er vrienden en fijne herinneringen. We kijken er naar uit om er ons nieuwe leven en thuis op te bouwen.

"Wij hebben heel veel zin om met een groep mensen te wonen waar we ons bij thuis voelen".

Marc Amy Nyas en Loua

Wij zijn Loua (geboren in januari), Nyas (2 jaar), Marc & Amy (beide 35). Nyas is een vrolijke peuter, al is dat op deze foto niet te zien ;). Hij heeft er net een zusje bij gekregen. Marc heeft een tijd in Zwolle gewoond en kent de regio. Amy is opgegroeid in Deventer. We kijken er naar uit er (weer) te gaan wonen. Marc werkt als projectengineer bij een elektriciteitsnetbeheerder. Amy werkt als docent Pedagogiek in het MBO onderwijs.

"De ligging in Deventer vinden wij super en Deventer zelf spreekt ons aan".

Schermafbeelding 2022-02-18 om 13.29.48.png