top of page
sjalot_veraf.jpg

Beeld: Atelier to the Bone / Werkstatt

De Woningen 
Nog twee woningen
beschikbaar
De kavel
Bouwnummers 1 en 4 liggen respectievelijk in de meest noordelijke en oostelijke hoek van de kavel. Bekijk hier de plattegrond.
De kavel bevindt zich in de Tuinen van Zandweerd, een woningbouwproject - dat weer bestaat uit meerdere losse projecten - waarin duurzaamheid een belangrijke component is.

De stippellijnen geven de individuele tuinen per woning aan. Aan de rechterzijde bevinden zich parkeerplaatsen en de gemeenschappelijke ruimte. De rest van de kavel is gemeenschappelijke tuin. 
20230121sjalot_kavel_update.png
Met de start van de bouw in zicht (voorjaar 2023), zijn er nog twee woningen beschikbaar in CPO Sjalot. Het gaat om bouwnummers 1 en 4. Bekijk hieronder de plek van de woningen op de kavel, plattegronden, impressies en V.O.N.-prijzen, en lees de brochure voor meer informatie.

Heb je interesse? We komen graag met je in contact!
Plattegronden
Bekijk hier de plattegronden van woning 1 en 4. Alle woningen in CPO Sjalot zijn ingedeeld in vier categorieën (A t/m D) op basis van vierkante meters en ligging. Bouwnummer 4 is een Type C-woning, en bouwnummer 1 is de enige Type D in het project. Klik op de afbeeldingen om te vergroten.

Bouwnummer 1 (120,2m²) - V.O.N.-prijs: €506.352
bouwnr1bg.png
Bouwnummer 4 (121,6m²) - V.O.N.-prijs: €523.186
3D-Impressies

Beeld: Atelier to the Bone / Werkstatt

bottom of page