top of page
De Omgeving 
De locatie
Klik hier voor de precieze locatie van de kavel. De wijk ligt in het noordwesten van Deventer. Op het plaatje hierboven wordt weergegeven waar de kavel is gepositioneerd in de Tuinen van Zandweerd. De wijk grenst aan voetbalvelden waar door de week wordt getraind en in het weekend wedstrijden en sportevenementen georganiseerd worden. Hier is dus af en toe wel wat geluid van te verwachten. Er ligt een bushalte op 2 minuten lopen van de kavel en supermarkten en winkels bereik je binnen 5 minuten op de fiets. Alles binnen handbereik! 
 
 
 
 
Vlakbij de IJssel en uiterwaarden
De CPO kavel ligt op 5 minuten loopafstand van de IJssel en haar uitgestrekte uiterwaarden. De jachthaven ligt om de hoek. Het is een rustige wijk waar het geluid van omliggende wegen slechts in de verte klinkt. De omgeving biedt vele mogelijkheden om in de natuur te zijn: fietstochten langs de IJssel richting omliggende dorpen, varen of zwemmen in de IJssel of wandelen over de uiterwaarden of in het nabij gelegen bos te midden van het landgoed Overvelde in Diepenveen
 
Vlakbij het historische stadscentrum van Deventer 
Met 10 minuten fietsen sta je op het station of in de gezellige binnenstad. Deventer is net als een aantal andere steden aan de IJssel een Hanzestad en is één van de oudste steden van Nederland. Het telt ruim 81.000 inwoners. Het heeft alle voordelen en faciliteiten van een stad met de kleinschalige en gemoedelijke sfeer van een dorp. Met een groot cultureel aanbod en vele kleine slingerstraatjes en boetiekjes maakt het Deventer tot een bruisende en veelzijdige stad.

 
indebuurt.nl.jpg
opjestek.nl.jpg
Website Holland.com.jpg
Website ANWB .jpg
bottom of page